Nieuw OSGeo.nl Logo

Het OSGeo.org Marketing Committee,  voorgezeten door onze eigen Marc Vloemans, is afgelopen maanden druk bezig geweest met een algemene OSGeo.org “Rebranding”. Dit gaat verder dan veranderen van logo: het gaat om een complete vernieuwing van huisstijl, website en en veel meer. Het Nederlandse bedrijf Get Interactive heeft daarbij een groot deel van de uitvoering gedaan. Een en ander is al te zien op de OSGeo.org website.

Als OSGeo.org Lokale Afdeling (Chapter) willen we als OSGeo.nl natuurlijk graag volgen. Gelukkig heeft OSGeo.org zgn “SubBranding” gemakkelijk gemaakt door de design-bestanden te delen via GitHub en een stijlgids te leveren. Daardoor kon Winifred Broeder snel een toepasselijk nieuw logo voor OSGeo.nl maken, waarvoor dank! Zie hieronder en natuurlijk op onze website:

2017 logo OSGeo.nl

Er zal komende tijd nog meer moeten gebeuren, denk aan verdere website updates, banners, visite-kaartjes en andere OSGeo.nl marketing-uitingen. In ieder geval is ons nieuwe logo al op de OSGeo.nl website te zien. Dat doet mij denken dat we nog een vacature hebben in het bestuur voor Marketing en Communicatie. Heb je praktische ervaring met web, media, design en/of “MarCom”? Laat ons weten via bestuur@osgeo.nl.