OSGeo.nl Dag 2014 – Verslag en Presentaties

 osgeonl-dag-2014-800px-zaal

Op 25 november 2014 vond de derde OSGeo.nl Dag plaats. Dit keer als onderdeel van de GeoBuzz in de Brabanthallen in Den Bosch. Het organiserend team bestond uit Willy Bakker, Erik Meerburg en Paul van Genuchten. Zij stelden een uitdagend programma op met vooral aandacht voor het gebruik van Open Geo-ICT door eindgebruikers. Tussendoor waren er korte, 15 minuten durende “Feature Frenzies” waarin nieuwe ontwikkelingen van een product in korte tijd werd uitgelegd. Hieronder het programma.

programma-wand

Heb je nu deze geweldige dag gemist dan kun je nog de presentaties en slides nalezen (dank Paul!) en niet te vergeten de geweldige tekeningen van iedere presentatie bewonderen zoals live gemaakt door Erwin Dijkhoff!

 osgeonl-dag-2014-800px-zaal

Het samengaan met de GeoBuzz bleek ook goed te zijn bevallen. Mogelijk dus in 2015 weer met daarnaast nog een meer technische/developers’ OSGeo.nl Dag. Blijf ons hier volgen. Nogmaals hulde aan het organiserend team en iedereen die deze dag verder heeft mogelijk gemaakt.

 osgeonl-dag-2014-800px-zaal

Op foto een snapshot uit laatste onderdeel: nieuws uit de OSGeo.nl community. Daarin werden ook al de eerste plannen voor 2015 gemaakt: naast een OSGeo.nl Dag ook weer vele events: o.a. een 3D workshop (gepland begin maart 2015), en al op 14 februari de Missing Maps Party op het Geofort: lees daarover meer in dit GIS Magazine Artikel. Je kunt je via deze Meetup Link nu al opgeven.