Miniseminar “Wegwijs in Open Source Geo” bij Ruimteschepper

Op donderdag 28 mei 2015 (13:30-17:30) is er een Ruimteschepper-kenniskring bijeenkomst bij Nieuwland in Wageningen met als thema “Wegwijs in Open Source Geo”. Dit is een co-productie met de Stichting OSGeo.nl. Vanuit OSGeo.nl zal voorzitter Gert-Jan van der Weijden als eerste spreker “Het Open Source Geo landschap” inzichtelijk maken. Zie het volledige programma hieronder en op de Meetup Event.

In principe is dit event alleen voor Ruimteschepper-kenniskring-leden maar dat kun je zo worden of mogelijk alleen voor deze bijeenkomst. Zie ruimteschepper.nl en/of mail info@ruimteschepper.nl voor opgeven. Dus: de RSVP op de Meetup Event is alleen bedoeld om aan te geven dat je via Ruimteschepper naar het seminar gaat! Opgeven dus via Ruimteschepper.

 150528 agenda 28 mei Miniseminar OS-Geo