22 november 2016: 5e OSGeo.nl Dag op een rij!

In 2012 gestart op Hogeschool Larenstein in Velp, in 2013 in samenwerking met TU Delft en dit jaar voor de derde achtereenvolgende keer als onderdeel van de GeoBuzz in ‘s-Hertogenbosch (Brabanthallen) maakt bij elkaar alweer de vijfde achtereenvolgende jaarlijkse OSGeo.nl Dag.

Op onze wiki kun je precies lezen hoe het zit met de voorbereiding van het programma en wat we nog aan “vacatures” voor de organisatie open hebben staan.

Aanmelden

De OSGeo.nl Dag 2016 is een onderdeel van de GeoBuzz. Kijk daar voor het volledige programma (klik in schema rechts op “OSGeo.nl dag”) en hoe je je daar kunt aanmelden (slechts EUR 30,-!). Toegang tot de GeoBuzz geeft automatisch toegang tot OSGeo.nl Dag. Zie ook onder.

Programma

Het programma bestaat weer uit een mix van techniek & toepassing: van beheer, visualisatie, analyse.

Workshop “versiebeheer in geoland”

Naast de presenties hebben we -net als voorgaande jaren – ook een handen-uit-de-mouwen workshop over versiebeheer: We leggen uit hoe je controle houdt over de geschiedenis van documenten. Niet alleen documenten als QGis projectbestanden, stijlbestanden, configuratiebestanden, eindproducten in PDF of TIFF formaat, maar ook geodata in bijvoorbeeld GeoPackage of Shapefile formaat.

Kijk bij de volledige beschrijving van de workshop voor meer info.

Omdat voor deze workshop het aantal plaatsen beperkt is (ca. 20-25) vragen we je om je hiervoor van tevoren op te geven. Dat kan simpelweg met een mailtje naar info@osgeo.nl, En mocht je je aangemeld hebben en onverhoopt niet kunnen, laat dat dan even weten. We kunnen met de vrijgevallen plaats dan weer iemand anders blij maken!

Praktisch allerlei

Inschrijven

De OSGeo.nl dag is integraal onderdeel van de brede geocongres “GeoBuzz“. Dat betekent dat je een toegangsbewijs voor de GeoBuzz moet aanschaffen om de OSGeo.nl dag te bezoeken (en daarmee kun je uiteraard de gehele GeoBuzz bezoeken).

Kosten zijn 25 euro (excl. BTW en servicekosten) voor een dagkaart. Zie de GeoBuzz site voor details. Let er wel op dat de catering daar nog bij komt; hap en drank worden apart afgerekend.

GIN-leden mogen voor niets naar de GeoBuzz. Ook zij schrijven zich wel in via de GeoBuzz site.

Bij GeoBusiness en/of GIN aangesloten bedrijven/organisaties mogen 3 personen gratis naar de GeoBuzz laten gaan. Zie voor details de GeoBuzz inschrijfpagina.

Locatie en bereikbaarheid

Congrescentrum 1931 (onderdeel van de Brabanthallen) ligt 10 minuten lopen vanaf de uitgang Paleiskwartier van station ‘s-Hertogenbosch. Wellicht gaat er ook een pendelbusje rijden tussen station en congrescentrum 1931.

Parkeren kan -betaald- recht voor de deur.

Side-events

Evenals vorige jaren is er na de eerste GeoBuzz beursdag een (netwerk-)diner. Voorgaande jaren waren daar zeker 10-20 bezoekers van de OSGeo.nl dag aanwezig, dus ook dit jaar zul je er zeer waarschijnlijk weer open-minded geestverwanten vinden. INschrijven via -je raadt het al- de GeoBuzz inschrijfpagina.