Nieuw bestuur Stichting OSGeo.nl

Stichting OSGeo.nl heeft sinds juli 2023 een nieuw bestuur! Dit nieuwe bestuur kijkt onwijs uit om samen met jullie vol enthousiasme en plezier te zorgen dat we samen mensen nog meer bekend maken met het gebruik en de ontwikkeling van open source software voor geo-informatie.

Als je benieuwd bent wat er allemaal besproken werd bij het debuut van dit nieuwe bestuur dan is de nota van deze laatste bestuursvergadering is te lezen op de wiki via: https://wiki.osgeo.org/wiki/Nederland/bijeenkomsten/bestuur-67

Graag stellen we het nieuwe bestuur aan u voor (van links naar rechts):

  • Algemeen bestuurslid: Just van den Broecke (duwbak)
  • Marketing en communicatie: Lars van Tol (Chef regelneef)
  • Voorzitter: Niene Boeijen (Miss Maps)
  • Penningmeester: Paulo van Breugel (mister money)
  • Secretaris: Erik Meerburg (Minister van Feest)

Komende tijd zullen de bestuursleden zich een voor een aan u voorstellen. Bent u in de tussentijd al benieuwd naar wat OSGeo.nl is en wat wij voor u kunnen doen, of wie de mensen in het nieuwe bestuur zijn? Connect gerust met de bestuursleden.