OSGeo.nl Dag op 13 november 2013

Ons grote jaarlijkse event! Klik op poster hieronder:

De stichting OSGeo.nl en het OTB van de TU Delft organiseren op 13 november bij de Faculteit Bouwkunde de OSGeo.nl dag 2013. De succesvolle eerste editie vorig jaar, met circa 150 bezoekers, maakte duidelijk dat er een grote behoefte bestaat aan informatie over techniek, toepassingen op het gebied van open source geo software, de mogelijkheden die dat biedt voor het benutten van open data en de rol van open standaarden daarbij. Dit krijgt een vervolg in de OSGeo.nl dag 2013. Er is een attractief programma ingevuld, van belang voor zowel ontwikkelaars en software-architecten als eindgebruikers van open geo. Daarbij is er aandacht voor toepassingen op het gebied van onder meer stedenbouw, hydrologie en databeheer en het gebruik van basisregistraties (BAG, BGT, Top10NL). Naast keynotes en presentaties voorziet het programma in een drietal workshops waarin we zelf direct met open source geo aan de slag gaan.

Bent u geïnteresseerd? Vanaf heden kunt u zich inschrijven via de OTB Voor vragen, stuur mail naar Angélique Dersjant van het OTB-congresbureau ( A.D.Dersjant@tudelft.nl) of bel 015-2783005.